Webshoppen er lukket for nye bestillinger.

Svævende hylder m. lige kant – mørk eg

Smuk, svævende hylde i mørk nordisk egetræ med lige forkant. Eksklusiv massiv eg på 4-5 cm tykkelse med masser af sjæl og charme. Specialbehandlet så træet får et mørkt patineret look.
Beslag til skjult ophæng medfølger.

Leveringstid: 1-2 uger.

600,00 DKK900,00 DKK

Ryd

Beskrivelse

Vores hylder er håndlavede unikke kvalitetshylder i smuk nordisk egetræ. I 4-5 cm massiv eg. Den mørke eg er behandlet med Corfixens Special Oak-Blend, der giver et smukt patineret look, og har derudover fået oliebehandling.

Vi ønsker at bringe træets særlige og naturlige egenskaber frem i vores produkter. Ikke to planker er ens, og derfor er hver hylde helt unik. Vi forarbejder så vidt muligt vores planker på træets vilkår, sådan at de små naturskabte finurligheder træder frem, i stedet for at skære dem væk. Det betyder at der kan forekomme ujævnheder, knaster mv. som er skabt igennem træets liv. Men det giver hver eneste hylde sin egen sjæl og en helt særlige charme. Og vi sørger selvfølgelig for, at hylderne aldrig bliver så “naturlige” at de ikke er funktionelle og ekstremt smukke!

Der medfølger beslag til ophæng af svævehylderne.

Husk at egeplankerne er naturmateriale og 2 stykker træ er aldrig ens. Hvis du bestiller flere hylder på én gang, sørger vi dog for, at skære dem op, så de passer bedst muligt sammen.

Hylden kan bestilles i specialstørrelser ved at sende os en mail eller ringe på telefon 40 48 72 35.