Simply garderobe

Enkel og praktisk lille garderobe i egetræ med bøjlestang i messing og læderloops.

Simply garderoben har fået sit navn “Simply” fordi den er så enkel og praktisk – samtidig med at være et moderne og smukt designelement i indretningen. Det skønne egetræ oser af karakter og stemning, og mixet af egetræ, kernelæder og messing er bare det perfekte match! Det er kvalitet, lækkerhed og praktik i en skøn forening.

Garderoben fylder ikke ret meget, men har plads til en masse ting alligevel. Bøjler på messingstangen og alt muligt andet på læderknagerne/loops’ne. Brug den i entreen, i soveværelset, på teenageværelset, i sommerhuset…ja, mulighederne er mange. Og fordelen er, at du får en komplet garderobe på næsten ingen plads. Og så er den bare så smuk samtidig!

Mål: Højde 100 cm. Dybde 34 cm. Bredde 10 cm.
Garderoben skrues fast på væggen. Skruer medfølger ved bestilling.

Leveringstid: ca. 2 uger.

Vælg læderfarve herunder.

900,00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Simply garderoben fylder ikke ret meget, men har plads til en masse ting alligevel. Den er genial både i entreen til overtøj, tasker mv. og på værelset til almindeligt tøj. Messingstangen er 30 cm lang og har plads til masser af bøjler. Samtidig giver læderknagerne/loops’ne mulighed for at hænge forskellige ting ved, som gør det nemt at holde det hele samlet ét sted. Èn gennemført garderobe der bare ikke fylder ret meget – men som er enkelt og smuk at se på.

Mål: Højde 100 cm. Dybde 34 cm. Bredde 10 cm.
Garderoben skrues fast på væggen. Skruer medfølger ved bestilling.