Webshoppen er lukket for nye bestillinger.

Sildebens sofabord

Sofabord i egetræ – sildebensmønster.

Et let og elegant bord med enkle træben.

Vælg mellem forskellige størrelser herunder. Højde: 45 cm.

Leveringstid: 3-4 uger
Leveringspris: kr. 250,-. (Ved køb over kr. 5.000,- er levering gratis)

Vi laver selvfølgelig også bordet i alle mulige andre størrelser på bestilling. Kontakt os for at få lavet et bord i dine egne mål.

2.600,00 DKK3.700,00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Se en lille video af vores sildebens sofabord i naturolie her:

 

Vores sildebensborde er håndlavet på vores værksted lidt udenfor Odense. Vi laver bordene på bestilling, og kan lave dem i hvilke som helst mål og med detaljer, som du ønsker. Kontakt os altid, hvis vi skal tage en snak om det, du har i tankerne.

Vi bruger egetræ der er en lille smule rustikt, fordi det giver utroligt meget karakter til bordet. Vores stave af massiv egetræ. De er 20 cm lange og 6,8 cm brede.

Når du køber sildebensborde skal du (efter vores mening) altid gå efter massivt træ. Det er bedst kvalitet! Dit bord bliver utroligt slidstærkt og kan nemt tåle hverdagens brug. Og det sikrer endda, at du altid kan slibe bordet ned og genoliere, så det fra den ene dag til den anden, efter måske 10 år i dit hjem, kan komme til at se spritnyt ud igen.

Vi anbefaler at du giver dit bord olie 1-2 gange om året, alt efter om du synes det virker “sultent” (altså tørt og med åbne fibre). Det er nok at gøre det på bordoverfladen – du behøver ikke gå i gang med benene og underfladen.

Leveringstid: 3-4 uger.
Leveringspris: kr. 250,- (Ved køb over kr. 5.000,- er levering gratis)
Du er også altid velkommen til at hente din bestilling her hos os i Odense.

Hvis du har brug for et bord i en anden størrelse, så riv fat i os på telefon 40487235 eller skriv til kontakt@corfixens.dk