Webshoppen er lukket for nye bestillinger.

Rundt plankebord, eg

Et rundt spisebord er noget ret særligt. Det er vanvittigt hyggeligt at sidde ved, fordi alle kan se og tale med hinanden. Og så er der lidt mere albuerum end ved det klassiske firkantede bord.

Vi håndlaver vores runde plankeborde i massiv egetræ af 3 eller 4 planker (afhængig af størrelsen). Med sort krydsstel.

Leveringstid: 4-5 uger.

8.500,00 DKK13.500,00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Det runde, hyggelige bord

Et rundt spisebord er helt afsindigt hyggeligt! Det giver god samtale og samvær, fordi alle kan se og sludre med hinanden. Og så gør den runde form også, at det er ekstra god albuerum og væsentligt mere plads til brede skuldre end ved det klassiske firkantede bord, hvor man sidder side om side.

Det runde bord kræver også lidt plads derhjemme, fordi man typisk ikke stiller et rundt bord op af væggen – men der i stedet skal være plads til stole (og folk) hele vejen udenom. Til gengæld giver det en dejlig stemning med den runde, bløde form. Og der er plads til mange forskellige slags stole – også den store, lækre slags med armlæn.

Håndlavet lækkerhed

Vi håndlaver selvfølgelig bordet. Og det bliver lavet i ca. 4 cm tykke, massive egetræsplanker. Det er et godt, solidt og ret tungt bord, du får. Til gengæld holder det adskillige menneskealdre! Sådan nogle massive egetræsplanker kan næsten ikke slides ihjel.

Vi bruger kun ovntørret egetræ af fantastisk kvalitet. Og vi leverer bordet olieret i den behandling, du selv vælger. Du kan vælge imellem naturolie (hvor egetræet får en glød), hvid olie (hvor egetræet bliver ret lyst) eller mørk olie (som svarer til røget eg).

Stellet af sort stål er super flot og står meget stabilt. Samtidig er det i et drønhamrende praktisk design, som giver masser af plads til benene, når man sidder ved bordet.

Specialdesignet til dig?

Hvis du ønsker et bord med nogle andre detaljer, mål eller andet – så skræddersyr vi meget gerne et helt specielt bord til dig, efter dine egne ønsker. Kontakt os enten på telefon 40 48 72 35 eller skriv på kontakt@corfixens.dk med din forespørgsel.