Rundt plankebord, eg

Et rundt spisebord er noget ret særligt. Det er vanvittigt hyggeligt at sidde ved, fordi alle kan se og tale med hinanden. Og så er der lidt mere albuerum end ved det klassiske firkantede bord.

Vi håndlaver vores runde plankeborde i massiv egetræ af 3 eller 4 planker (afhængig af størrelsen). Med sort krydsstel.

Leveringstid: 4-5 uger.

8.500,00 DKK13.500,00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Det runde, hyggelige bord

Et rundt spisebord er helt afsindigt hyggeligt! Det giver god samtale og samvær, fordi alle kan se og sludre med hinanden. Og så gør den runde form også, at det er ekstra god albuerum og væsentligt mere plads til brede skuldre end ved det klassiske firkantede bord, hvor man sidder side om side.

Det runde bord kræver også lidt plads derhjemme, fordi man typisk ikke stiller et rundt bord op af væggen – men der i stedet skal være plads til stole (og folk) hele vejen udenom. Til gengæld giver det en dejlig stemning med den runde, bløde form. Og der er plads til mange forskellige slags stole – også den store, lækre slags med armlæn.

Håndlavet lækkerhed

Vi håndlaver selvfølgelig bordet. Og det bliver lavet i ca. 4 cm tykke, massive egetræsplanker. Det er et godt, solidt og ret tungt bord, du får. Til gengæld holder det adskillige menneskealdre! Sådan nogle massive egetræsplanker kan næsten ikke slides ihjel.

Vi bruger kun ovntørret egetræ af fantastisk kvalitet. Og vi leverer bordet olieret i den behandling, du selv vælger. Du kan vælge imellem naturolie (hvor egetræet får en glød), hvid olie (hvor egetræet bliver ret lyst) eller mørk olie (som svarer til røget eg).

Stellet af sort stål er super flot og står meget stabilt. Samtidig er det i et drønhamrende praktisk design, som giver masser af plads til benene, når man sidder ved bordet.

Specialdesignet til dig?

Hvis du ønsker et bord med nogle andre detaljer, mål eller andet – så skræddersyr vi meget gerne et helt specielt bord til dig, efter dine egne ønsker. Kontakt os enten på telefon 40 48 72 35 eller skriv på kontakt@corfixens.dk med din forespørgsel.

Vejledende størrelser

120 cm – 4-5 personer

130 cm – 5-6 personer

140 cm – 6-7 personer

150 cm – 7-8 personer

160 cm – 8-9 personer

170 cm – 9-10 personer

Leveringsinfo

Der er gratis levering på spisebordet.

Leveringstid på et rundt spisebord er 4-5 uger.

Vi leverer gerne hele vejen ind i din spisestue. Men vi kommer oftest kun én person, så vi beder dig om at være klar med dine egne (eller en rar ven’s) arme, til at hjælpe til med det tunge bord.

Når du bestiller bordet i webshoppen, går vi i gang med at lave bordet – og så kontakter vi dig, når bordet er ved at være klar, for at aftale en dag, hvor vi kan komme og levere det til dig.

Pasningsvejledning

Vi leverer bordet olieret. Men det er en god ide, at du lader dit plankebord stå og hærde godt op i en uges tid efter levering. Du kan sådan set godt bruge det, men du skal helst ikke gøre det vådt – altså fx. spilde noget eller tørre det over med en våd klud. Ikke før efter en uges tid. Herefter kan du bare spilde og grisse alt det, familien har lyst til:-)

Bordet vil gerne have en ny omgang olie 1-2 gange om året.

Sådan olierer du:
Så sørg for at træet er rent – tør evt. over med en klud eller brug støvsugeren.
Find et par gummihandsker (eller tag en frysepose på hånden), for olien er svær at vaske af hænderne bagefter.
Hæld eller smør olien ud over hele bordpladen. Lad det trække for sig selv i et kvarters tid og put mere olie på – vådt i vådt. Vær sikker på, at der ikke er tørre pletter. Så hellere fyld mere på.
Når olien har trukket yderligere et kvarters tid, så tør af med en ren, tør klud. Brug helst en bomuldsklud eller lign. som ikke fnuldrer. Og tør (og polér) indtil der ikke er mere overskydende olie på bordpladen.
Husk at samle alle klude i en pose, du kan slå knude på (så der ikke kommer ilt til). For hvis man bare smider dem i skraldespanden, kan de være brændfarlige pga. olien.
Lad meget gerne bordet stå i nogle dage, så olien lige kan hærde godt, inden du begynder at komme væske og andet skidterads på det.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har brug for et godt råd vedr. pleje af dine egetræsmøbler.