Webshoppen er lukket for nye bestillinger.

Plankebord, egetræ

Vi laver plankeborde i alle mulige størrelser og varianter. Med naturkant eller med lige kanter. Med stålben eller med træben. I tykke eller tyndere planker. Med 2, 3 eller flere planker. Mulighederne er mange. Inden du bestiller et bord hos os, så lad os tage en snak og få skræddersyet et plankebord, der passer lige ind i din bolig.

Egetræ er skovens konge – og et plankebord af eg er noget helt særligt. Det er klart én af nordens aller fornemmeste råvarer. Derfor gør det også noget helt specielt, at få et unikt plankebord af eg ind i hjemmet. For det kommer med karakter, styrke og storhed. Og ikke mindst utrolig skønhed!

Kontakt os for uforpligtende prisberegning, info og bestilling på et bord der er skræddersyet til dig:
Send en mail til kontakt@corfixens.dk eller ring til os på telefon 40 48 72 35.

 

 

8.800,00 DKK12.100,00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Vores plankeborde bliver lavet af ovntørret egetræ af super kvalitet. Plankerne er massive og vejer temmeligt meget. Så vær opmærksom på, at et plankebord af egetræ er tungt – det er til gengæld også stabilt og markant. Det har utroligt meget karakter og afgiver meget stemning i boligen.

Egetræ er skovens konge – og et plankebord af eg er noget helt særligt. Det er klart én af nordens aller fornemmeste råvarer; Smukt, robust og helt utroligt stemningsfuldt. Derfor gør det også noget helt specielt, at få et unikt plankebord af egetræ ind i hjemmet. Det har storhed på flere forskellige måder.

Vores plankeborde bliver for det meste lavet med naturkant på de to langsider – hvor vi forarbejder planken efter træets naturlige form. Ikke to borde er ens. Både fordi træet er et naturmateriale og åretegninger og farvetoner vil variere. Og også fordi kanterne bevares så vidt muligt i den form, naturen har skabt dem.

Vi laver plankeborde i alle mulige størrelser og varianter. Med naturkant eller med lige kanter. Med stålben eller med træben. I tykke eller tyndere planker. Med 2, 3 eller flere planker. Mulighederne er mange. Kontakt os hvis vi skal tage en snak og få skræddersyet et plankebord, der passer lige ind i din bolig.