Send os en mail Webshoppen er midlertidigt lukket for nye bestillinger.

Hylder med læderstropper, rå eg med naturkant

Håndlavede, unikke og eksklusive kvalitetshylder i 4-5 cm råt nordisk egetræ med smuk naturkant og læderremme til ophæng.

Hver enkelt hylde er helt speciel og omhyggeligt forarbejdet på træets vilkår og efter dets naturlige form og karakter.

Hylden er gennemsnitligt 15 cm dyb. Tykkelsen er 4-5 cm.

Leveringstid: 1-2 uger.

Læs mere info om vores hylder længere nede.

800,00 DKK1.030,00 DKK

Ryd

Beskrivelse

Vi forarbejder vores planker på træets vilkår og efter dets naturlige form og egenskaber. Det betyder at forkanten kan være både mere og mindre levende/bølgende og i selve hylden kan der derfor også forekomme både store og små knaster. Men hylderne bliver naturligvis aldrig så “naturlige” at de ikke er funktionelle og ekstremt smukke!
Hvis du vil sikre dig en “ekstra rolig” eller måske en “ekstra vild” hylde, så skriv det i kommentar-feltet, når du bestiller. Generelt anbefaler vi dig at skrive til os, hvis du har særlige ønsker til det, du bestiller.

Dybde-angivelsen på vores hylder er en gennemsnitsdybde. Forkanten følger træets naturlige form, derfor kan den godt bølge lidt. Enkelte steder kan den svinge både ud og ind et par cm i dybden, alt efter træets forløb.

Ved ophængning bør læderstropperne placeres ca. 10 cm fra hver ende. Dér er hyldens dybde altid ens, og det sikrer at hylden hænger lige.

Der kan bestilles stropper i kernelæder i hhv. natur, sort, mørkebrun og cognacfarvet. Læderstropperne (2 stk.) er inkluderet i prisen. Vores kernelæderstropper er 25 mm brede og 2,5 mm tykke.

Husk at egeplankerne er naturmateriale og 2 stykker træ er aldrig ens.

Hylden kan bestilles i andre størrelser ved at sende os en mail eller ringe på telefon 40 48 72 35.