Køkkenbræt / Tapasbræt #3

Håndlavet organisk formet køkkenbræt i egetræ.
Brug det som skærebræt, ostebræt, tapasbræt, dekorationsbræt og alt muligt andet. Et unikt, solidt og rigtigt stemningsfuldt køkkenbræt.

Længde: ca. 60 cm
Bredde: ca. 11 cm
Tykkelse: 2.2 cm.

Leveringstid: 1-2 uger.

Læs evt. mere om vores køkkenbrædder nedenunder…

400,00 DKK

Varekategorier: ,

Beskrivelse

Vores køkkenbrædder er håndlavede i egetræ, og to brædder er derfor aldrig fuldstændigt ens.

Egetræ har fra naturens side en svampe- og bakteriedræbende evne, og mange vil mene, at det er langt bedre at bruge træ til sine køkkenbrætter end fx. plastik. Og så gør det jo heller ikke noget, at træ-brædderne er så smukke!

Vores brædder er udelukkende behandlet med madolie. Og vi anbefaler, at du løbende selv giver det en omgang olie i pleje. Det forlænger skærebræddets levetid og sørger for, at det ikke tørrer ud, slår revner og mister sin “lækkerhed”.

Nogen olierer deres skærebrædder en gang om ugen – andre gør det en gang om måneden. Og andre igen gør det aldrig, og smider bare skærebræddet ud, når de ikke længere synes det er pænt. Du skal selv vurdere hvor godt du har lyst til at passe på dit bræt. Men mærk efter en gang imellem. Og hvis det føles ru og tørt, så giv det om omgang majsolie, vindruekerneolie, eller hvad du har stående i skabet. Bare tør hele bræddet over med olien, lad det stå og trække en times tid, tør overskydende olie væk og stil det til tørre i et døgns tid. Så er det som nyt igen!

Husk altid at bruge spiselige olier til dit skærebræt. Og hvis du har en nøddeallergiker, så undlad også nøddeolier – for en sikkerheds skyld.

Når du skal rengøre skærebræddet, så skal du bare bruge vand og sæbe. Vask bræddet på begge sider, så det ikke tørrer mere ud på den ene side end den anden og dermed slår sig. Og stil gerne bræddet til at lufttørre, inden du lægger det

Du kunne også være interesseret i...

Luk menu
×

Kurv

[contact-form-7 404 "Not Found"]